Ετήσια εκδήλωση βράβευσης του ΠΣΑΣ, Ζάππειο 17 Σεπτεμβρίου 2014

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εκδήλωση του Συνδέσμου, για την Βράβευση των Κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων της Χώρας, την Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014, Ημέρα της Αγίας Σοφίας και των Θυγατέρων της, γιορτή του Ασφαλιστικού Συμβούλου, όπως έχει καθοριστεί από την Ιερά Σύνοδο της Ελλάδος, στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου.

Η Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε γιορτινό κλίμα, με την συμμετοχή Ασφαλιστικών Συμβούλων, αλλά και στελεχών της Ασφαλιστικής Αγοράς.

Παράλληλα ο ΠΣΑΣ γιόρτασε, και τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του (1974-2014).

Κατά την διάρκεια της Εκδήλωσης οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία 10΄λεπτη ταινία με τις δραστηριότητες του Συνδέσμου από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα.

Η Πρόεδρος, Κα Ελένη Γρυπάρη, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε ότι για να εισέλθει νέο αίμα στην Ασφαλιστική Αγορά πρέπει να υπάρχουν Συμβάσεις δίκαιες και όχι Συμβάσεις προσχώρησης, που θέτουν περισσότερο τους ποσοτικούς στόχους εις βάρος της ποιότητος. Και συγχρόνως να υπάρχει και αξιοπρεπής έξοδος από το επάγγελμα. Κλείνοντας ζήτησε να γίνει η επανάσταση στην αξιοπρέπεια στον χώρο μας.

Η Εκδήλωση Βράβευσης, είναι η κορυφαία Εκδήλωση του Πανελληνίου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων, η οποία τιμά και Βραβεύει τους Κορυφαίους Ασφαλιστικούς Συμβούλους, έναν για κάθε κλάδο, Ζωής, Γενικών Ασφαλειών και Επενδυτικών Προϊόντων.

Οι κορυφαίοι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι για το έτος 2013 είναι:

  • Για τον κλάδο Ζωής, η Κα. Θεοδώρα Γουργούλη, από την "Interamerican"
  • Για τον κλάδο Γενικών Ασφαλειών, ο Κος. Ηλίας Αποστολόπουλος, από την "International Life"
  • Για τον κλάδο Επενδυτικών Προϊόντων ο Κος Ιάκωβος Αρβανίτης, από την "MetLife"

Παράλληλα, βραβεύτηκαν και Συνάδελφοι-Μέλη του Π.Σ.Α.Σ, που έχουν διακριθεί για την συνεχή Συμμετοχή τους, στον Διεθνή Χρηματοασφαλιστικό Οργανισμό M.D.R.T ( Million Dollar Round Table).

Την Εκδήλωση του Π.Σ.Α.Σ υποστήριξαν με τις Χορηγίες τους τα Επιμελητήρια Αθηνών και Πειραιώς και Ασφαλιστικές Εταιρίες.

Μέγας Χορηγός: Interamerican

Χορηγοί: Εθνική, MetLife, Allianz, Ιnternational Life, Ευρωπαϊκή Πίστη, ING, ERB Eurolife, ΑIG, Das Hellas, Ευρωπαϊκή Ένωση Ασφάλειες Μινέττα, Ατλαντική Ένωση, Εrgo, Δύναμις, Interasco, Καραβίας & Συνεργάτες, Prime Insurance, Aigaion, Φίλης Glass.

Χορηγός Επικοινωνίας: Ασφαλιστικό ΝΑΙ & Νext Deal.

Ο Π.Σ.Α.Σ θα διαθέσει ένα ποσό για το εργαστήρι Πολιτισμού "Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού"

Η Εκδήλωση για άλλη μια χρονιά αποτέλεσε μια ιδιαίτερη βραδιά, αφού συνέβαλλε στην ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων της Ασφαλιστικής Αγοράς.