ΛΕΛΕΔΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο Κος Παναγιώτης Λελεδάκης αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της μέσης εκπαίδευσης παρακολούθησε στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο μαθήματα στο Νομικό τμήμα της Νομικής Αθηνών.

Το 1999 ξεκίνησε την ασφαλιστική του καριέρα και  από τα πρώτα χρονιά κιόλας βραβεύθηκε για την παραγωγική του δραστηριότητα στον κλάδο Ζωής στην εταιρεία CommercialValueTo 2003 προήχθη στη θέση του UnitManager και σύντομα κατέκτησε την πρώτη θέση παραγωγής περιοδικών καταβολών σε εταιρικό επίπεδο.

Σήμερα μετά την παύση λειτουργίας της εταιρείας  CommercialValueλειτουργεί ως ανεξάρτητος ασφαλιστικός σύμβουλος.

Εκτός από τις προσωπικές του σπουδές, είναι απόφοιτος  του εξειδικευμένου πτυχίου στα ασφαλιστικά από το αμερικανικό πανεπιστήμιο T.A.C με τον τίτλο Life Underwriting Training Council Fellow - L.U.T.C.F.

Επίσης έχει πιστοποίηση στη Διοίκηση Μικρομεσαίων επιχειρήσεων και έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων  πωλήσεων, management και προσωπικής αυτοβελτίωσης από Ελλαδα και εξωτερικό.

Έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια ως προσκεκλημένος  εισηγήτης και έχει οργανώσει και εκτελέσει πολλά σεμινάρια με ασφαλιστικά θέματα. Σήμερα είναι Διευθύνων Σύμβουλος   στον οργανισμό   παροχής εξειδικευμένης εκπαίδευσης IFAAcademyInternationalFinancialArchitects. Στο Board Of Advisors  του εκπαιδευτικού οργανισμού συμμετέχουν σημαντικά στελέχη της Ελληνικής και διεθνούς Αγοράς.

Όραμα του εκτός από την ατομική του ανάπτυξη στην ασφαλιστική καριέρα είναι να συνεισφέρει, με όσες δυνάμεις διαθέτει, στην αναβάθμιση του ασφαλιστικού θεσμού και στην ανάδειξη του ασφαλιστή ως  επιστήμονα συμβούλου.

Γνωρίζει Αγγλικά σε επίπεδο Proficiency.


Νέα